profkate
f.ariramarina@gmail.com
(No-1 QA4Exam) How To Pass CheckPoint 156-590 Exam Dumps with Practice Questions in 2026? (43 อ่าน)
9 มิ.ย. 2569 16:34
39.34.68.117
profkate
ผู้เยี่ยมชม
f.ariramarina@gmail.com
ver444
ver444.ivar@fontfee.com
9 มิ.ย. 2569 19:00 #1
<div class="ds-virtual-list-items _6f2c522" style="margin: 0px 44px; color: #800080; font-family: quote-cjk-patch, Inter, system-ui, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, 'Open Sans', 'Helvetica Neue', sans-serif; font-variant-ligatures: no-contextual; box-sizing: content-box; padding-top: 0px; padding-left: calc(50% - 420px); padding-right: calc(50% - 420px); flex-shrink: 0; flex-grow: 1; min-height: 20758px;">
<div class="ds-virtual-list-visible-items" style="position: relative; transform: translateY(18364px); --dsl-virtual-list-transform-y: 18364px; --dsl-virtual-list-ios-compensation-y: 0px;">
<div class="_4f9bf79 d7dc56a8 _43c05b5" style="box-sizing: border-box; padding: 0px; position: relative; --assistant-last-padding-bottom: 24px;" data-virtual-list-item-key="12">
<div class="ds-message _63c77b1" style="--panel-width: 0px;">
<div class="ds-markdown ds-assistant-message-main-content" style="font-style: normal; font-variant: normal; font-size-adjust: none; font-language-override: normal; font-kerning: auto; font-optical-sizing: auto; font-feature-settings: normal; font-variation-settings: normal; font-stretch: normal; font-size: 16px; line-height: 28px; font-family: quote-cjk-patch, Inter, system-ui, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, 'Open Sans', 'Helvetica Neue', sans-serif; color: #0f1115;">
<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">Üç uşaq anası olmaq heç də asan deyil, xüsusən də onların hamısı məktəb yaşında deyilsə. Mənim balaca qızım dörd yaşında olanda, ortancıl oğlum birinci sinifdə oxuyurdu, böyük oğlum isə artıq üçüncü sinfi bitirmişdi. Həyatım tamamilə onların ətrafında fırlanırdı. Səhər tezdən oyanıram, böyükləri məktəbə hazırlayıram, balacanı yedizdirirəm, sonra evi yığışdırıram, yemək bişirirəm, paltar yuyuram. Axşama kimi fırlanıram, elə bil dələ çarxındayam. Ərim işdən gələnə kimi mən artıq yorğunluqdan yıxılıram. Amma şikayət yox, bu həyatı mən seçmişəm, uşaqlarımı da çox sevirəm. Lakin bəzən elə anlar olur ki, özümü itirirəm, öz kimliyimi unuduram. Mən sadəcə “ana” və “arvad” olaraq qalıram, öz arzularım, xəyallarım harasa itib-batır.</span>
<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">Bir gün həyat yoldaşım işdən gələndə gördü ki, mən çox kədərliyəm. Səbəbini soruşdu. Düzünü dedim: “Mən artıq özümü yorğun hiss edirəm, təkcə fiziki yox, ruhi”. O, bir az fikirləşdi, sonra dedi: “Sənə bir şey təklif edim? Gündə bir saat özünə vaxt ayır. Nə istəyirsən et – kitab oxu, film izlə, yat, nə bilim. Sadəcə mənim üçün et”. Həmin gündən başladım ki, axşamlar uşaqları yatızdırandan sonra, saat 10-dan 11-ə kimi otağıma çəkilir, qapını bağlayır və heç kəsin məni narahat etməməsini xahiş edirdim. Əvvəllər televizora baxırdım, sonra sosial şəbəkələrdə vaxt keçirirdim. Amma tezliklə bunlar da darıxdırmağa başladı. Eyni şeylər, eyni statuslar, eyni reklamlar.</span>
<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">Bir axşam ərim yanıma gəldi, gördü ki, yenə darıxıram. “Bilirsən nə var,” – dedi, – “mənim iş yoldaşım Elşad var, onun arvadı da evdə oturur, amma o pul qazanır”. Təəccübləndim. “Necə yəni evdə oturub pul qazanır?” – soruşdum. Ərim dedi: “O, bir oyun platformasında şərik kimi işləyir. İnsanlara link paylaşır, onlar oynayanda komissiya alır”. Bu mənə maraqlı gəldi. Axı mən də hər gün telefonumu işlədirəm, dostlarımla əlaqədəyəm, qohumlarla qrupumuz var. Bəlkə mən də belə bir şey edə bilərəm? Ərim dedi: “Elşaddan soruşum”. Soruşdu. Elşadın arvadı mənə zəng vurdu. Rəna idi adı. Çox mehriban qadın idi. Mənə hər şeyi başdan-başa izah etdi. Ded ki, bu işə mostbet affiliate deyirlər. Yəni sən şərik olursan, öz referral linkini paylaşırsan, insanlar qeydiyyatdan keçib oynayanda sənə faiz qayıdır. Rəna dedi: “Əsas şərt odur ki, sən özün oynamalı deyilsən, sadəcə linki yaymalısan. Amma mən özüm də bəzən oynayıram, az-az, əylənmək üçün”. Həmin gün mən qeydiyyatdan keçdim və öz referal linkimi aldım. Rəna mənə dedi ki, proqramı telefona yüklə. Mən də elə etdim – mostbet affiliate linki vasitəsilə proqramı quraşdırdım. Düzünü desəm, texniki cəhətdən heç bir çətinlik olmadı. Hər şey aydın və sadə idi.</span>
<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">Başlanğıcda yalnız ailə üzvlərinə göndərdim. Qardaşım, bacım, ərimin qohumları. Bir neçə nəfər qeydiyyatdan keçdi, amma oynamadı. Mənim qazancım sıfır idi. Rəna mənə dedi: “Səbr et, bu iş vaxt aparır”. Mən də səbr etdim. Sosial şəbəkələrdə səhifə açdım. Maraqlı məzmun paylaşmağa başladım – oyunlarla bağlı deyil, sadəcə gündəlik həyat, ailə, uşaqlar. Sonra yavaş-yavaş linkimi də qoyurdum. İnsanlar əvvəlcə şübhə ilə yanaşırdı, amma sonra bir iki dostum cəsarət edib qeydiyyatdan keçdi. Onlar oynadıqca mənə kiçik komissiyalar gəlməyə başladı. Birinci ay cəmi on iki manat qazandım. Gülməli idi, amma bu mənim öz qazancım idi – həyatımda ilk dəfə evdən çıxmadan, uşaqlarımı yanıma almadan pul qazanmışdım. Həmin on iki manata özümə bir buket çiçək aldım. Həyat yoldaşım gülürdü: “Sən iş qadınısan?” Mən də gülürdüm: “Bəli”.</span>
<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">İkinci ayda artıq linkimi bir neçə qrupda paylaşmışdım. Bəzi qadınlar mənə yazırdılar ki, bu iş necə işləyir, mən də onlara izah edirdim. Mənə inanırdılar, çünki mən real şəxs idim, üzüm var idi, uşaqlarımın şəkilləri var idi. İnsanlar saxta profillərə deyil, həqiqi adama inanır. Bu mənim ən böyük üstünlüyüm oldu. İkinci ayda qazancım səksən manata çatdı. Artıq bu, ciddi bir məbləğ idi. Mən uşaqlara oyuncaq ala bilirdim, bəzən də özümə. Üçüncü ayda isə birdən-birə bir şey oldu. Mənim linkim vasitəsilə beş nəfər eyni həftədə qeydiyyatdan keçdi, onlardan ikisi aktiv oynamağa başladı. Birdən mənim komissiyam gündən-günə artdı. Ayın sonunda mən 470 manat qazanmışdım. 470 manat! Bu, ərimin maaşının yarısı qədər idi. Mən o qədər sevindim ki, heç bilmirəm necə izah edim. Elə bildim ki, yuxu görürəm. Amma yuxu deyildi. Hesabıma pul köçürülmüşdü.</span>
<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">Həmin gündən sonra mən bu işə daha ciddi yanaşmağa başladım. Artıq sadəcə link paylaşmırdım, insanlara məsləhət verirdim, onların suallarını cavablandırırdım, kimə hansı oyun daha yaxşıdır, bonusları necə aktivləşdirmək olar – hamısını öyrənmişdim. Mən özüm də oynamağa başladım, amma çox deyil, kiçik məbləğlərlə. Çünki oyunu başa düşmədən başqalarına məsləhət vermək olmazdı. Mən mostbet affiliate sistemi ilə tanış olanda anladım ki, bu, sadəcə link paylaşmaq deyil, bu, bir növ dostlarına yaxşı bir şey tövsiyə etməkdir. Mən həqiqətən də oranın rahat olduğuna inanırdım. Tətbiq o qədər sadə idi ki, mənim kimi texnikadan uzaq bir qadın belə asanlıqla işlədə bilirdi. Və ən gözəli odur ki, mən artıq özüm üçün bir gəlir mənbəyi yaratmışdım.</span>
<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">Altı ay sonra mən ayda orta hesabla 600-700 manat qazanırdım. Ərim işdən çıxdı, dedi ki, mən evdə qalım, sən əsas gəliri gətirirsən. Gülüşdük. Amma işi o deyil – mən özümü tapmışdım. Artıq mən sadəcə “ana” deyildim, mən həm də bir iş qadını idim. Uşaqlarım mənə fərqli gözlə baxırdı. Böyük oğlum bir dəfə dedi: “Ana, mən böyüyəndə sənin kimi olacam, evdə oturub pul qazanacam”. Uşaqlara örnək olmaq hissi... Onu heç bir pulla ölçə bilməzsən.</span>
<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">Bir gün balaca qızım yuxudan oyandı, mən telefonda idim. Məndən soruşdu: “Ana, işləyirsən?” Mən dedim: “Bəli, balam, işləyirəm”. O, başını tərpətdi, “yaxşı” dedi və getdi oyuncaqları ilə oynamağa. O sadə sözlər mənim üçün bir dünya idi. Həyat yoldaşım artıq ev işlərində daha çox kömək edir, çünki bilir ki, mənim işim də var. Axşamlar uşaqları yatızdıran kimi mən bir saatlığına otağıma çəkilirəm. Bu, mənim iş vaxtımdır. Bəzən oynayıram, bəzən linkləri yoxlayıram, bəzən yeni insanlarla yazışıram. Mən artıq öz qrafikimi özüm qurmuşam.</span>
<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">İndi mənə tez-tez soruşurlar: “Bu iş çətindir?” Deyirəm: “Yox, sadəcə vaxt tələb edir”. Mən bu işə başlayanda heç gözləmirdim ki, bu qədər uğurlu olacaq. Mən sadəcə cansıxıcılıqdan, evdə oturmaqdan yorulmuşdum. İndi isə mənim öz gəlirim, öz balaca işim, öz balaca müştərilərim var. Bəzi qadın dostlarım mənə yazır: “Rəna, mənə də öyrət, mən də evdə otururam, heç nə edə bilmirəm”. Mən onlara öyrədirəm. Çünki bilirəm ki, hər bir qadının öz potensialı var, sadəcə onu kəşf etmək lazımdır.</span>
<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px 0px !important 0px;"><span class="">Mən indi hər axşam yatandan əvvəl təşəkkür edirəm – bu işə, bu fürsətə, o gün mənə zəng vuran Rənaya. O olmasaydı, mən hələ də evdə oturub kədərlənəcəkdim. İndi isə mən hər gün oyanıram və bilirəm ki, mənim bir məqsədim var. Mən özüm üçün işləyirəm, ailəm üçün işləyirəm. Və bu hiss – onu heç vaxt dəyişmərəm. Bəzən gecələr o proqramı açıb bir neçə spin vururam. Sadəcə həmin axşamların xatirəsinə, həmin ilk təşəbbüskarlıq günlərimin xatirəsinə. Və hər dəfə o düyməyə basanda öz-özümə deyirəm: “Sən bacardın”.</span>
</div>
</div>
<div class="ds-flex _0a3d93b" style="display: flex; flex-wrap: wrap-reverse; align-items: center; width: calc(100% + 6px); padding-top: 12px; padding-bottom: 10px; position: relative; left: -6px; gap: 10px;"> </div>
</div>
</div>
</div>
2.26.3.102
ver444
ผู้เยี่ยมชม
ver444.ivar@fontfee.com