profkate

profkate

ผู้เยี่ยมชม

f.ariramarina@gmail.com

(No-1 QA4Exam) How To Pass CheckPoint 156-590 Exam Dumps with Practice Questions in 2026? (43 อ่าน)

9 มิ.ย. 2569 16:34

39.34.68.117

profkate

profkate

ผู้เยี่ยมชม

f.ariramarina@gmail.com

ver444

ver444

ผู้เยี่ยมชม

ver444.ivar@fontfee.com

9 มิ.ย. 2569 19:00 #1

<div class="ds-virtual-list-items _6f2c522" style="margin: 0px 44px; color: #800080; font-family: quote-cjk-patch, Inter, system-ui, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, 'Open Sans', 'Helvetica Neue', sans-serif; font-variant-ligatures: no-contextual; box-sizing: content-box; padding-top: 0px; padding-left: calc(50% - 420px); padding-right: calc(50% - 420px); flex-shrink: 0; flex-grow: 1; min-height: 20758px;">
<div class="ds-virtual-list-visible-items" style="position: relative; transform: translateY(18364px); --dsl-virtual-list-transform-y: 18364px; --dsl-virtual-list-ios-compensation-y: 0px;">
<div class="_4f9bf79 d7dc56a8 _43c05b5" style="box-sizing: border-box; padding: 0px; position: relative; --assistant-last-padding-bottom: 24px;" data-virtual-list-item-key="12">
<div class="ds-message _63c77b1" style="--panel-width: 0px;">
<div class="ds-markdown ds-assistant-message-main-content" style="font-style: normal; font-variant: normal; font-size-adjust: none; font-language-override: normal; font-kerning: auto; font-optical-sizing: auto; font-feature-settings: normal; font-variation-settings: normal; font-stretch: normal; font-size: 16px; line-height: 28px; font-family: quote-cjk-patch, Inter, system-ui, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, 'Open Sans', 'Helvetica Neue', sans-serif; color: #0f1115;">
<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">&Uuml;&ccedil; uşaq anası olmaq he&ccedil; də asan deyil, x&uuml;susən də onların hamısı məktəb yaşında deyilsə. Mənim balaca qızım d&ouml;rd yaşında olanda, ortancıl oğlum birinci sinifdə oxuyurdu, b&ouml;y&uuml;k oğlum isə artıq &uuml;&ccedil;&uuml;nc&uuml; sinfi bitirmişdi. Həyatım tamamilə onların ətrafında fırlanırdı. Səhər tezdən oyanıram, b&ouml;y&uuml;kləri məktəbə hazırlayıram, balacanı yedizdirirəm, sonra evi yığışdırıram, yemək bişirirəm, paltar yuyuram. Axşama kimi fırlanıram, elə bil dələ &ccedil;arxındayam. Ərim işdən gələnə kimi mən artıq yorğunluqdan yıxılıram. Amma şikayət yox, bu həyatı mən se&ccedil;mişəm, uşaqlarımı da &ccedil;ox sevirəm. Lakin bəzən elə anlar olur ki, &ouml;z&uuml;m&uuml; itirirəm, &ouml;z kimliyimi unuduram. Mən sadəcə &ldquo;ana&rdquo; və &ldquo;arvad&rdquo; olaraq qalıram, &ouml;z arzularım, xəyallarım harasa itib-batır.</span>

<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">Bir g&uuml;n həyat yoldaşım işdən gələndə g&ouml;rd&uuml; ki, mən &ccedil;ox kədərliyəm. Səbəbini soruşdu. D&uuml;z&uuml;n&uuml; dedim: &ldquo;Mən artıq &ouml;z&uuml;m&uuml; yorğun hiss edirəm, təkcə fiziki yox, ruhi&rdquo;. O, bir az fikirləşdi, sonra dedi: &ldquo;Sənə bir şey təklif edim? G&uuml;ndə bir saat &ouml;z&uuml;nə vaxt ayır. Nə istəyirsən et &ndash; kitab oxu, film izlə, yat, nə bilim. Sadəcə mənim &uuml;&ccedil;&uuml;n et&rdquo;. Həmin g&uuml;ndən başladım ki, axşamlar uşaqları yatızdırandan sonra, saat 10-dan 11-ə kimi otağıma &ccedil;əkilir, qapını bağlayır və he&ccedil; kəsin məni narahat etməməsini xahiş edirdim. Əvvəllər televizora baxırdım, sonra sosial şəbəkələrdə vaxt ke&ccedil;irirdim. Amma tezliklə bunlar da darıxdırmağa başladı. Eyni şeylər, eyni statuslar, eyni reklamlar.</span>

<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">Bir axşam ərim yanıma gəldi, g&ouml;rd&uuml; ki, yenə darıxıram. &ldquo;Bilirsən nə var,&rdquo; &ndash; dedi, &ndash; &ldquo;mənim iş yoldaşım Elşad var, onun arvadı da evdə oturur, amma o pul qazanır&rdquo;. Təəcc&uuml;bləndim. &ldquo;Necə yəni evdə oturub pul qazanır?&rdquo; &ndash; soruşdum. Ərim dedi: &ldquo;O, bir oyun platformasında şərik kimi işləyir. İnsanlara link paylaşır, onlar oynayanda komissiya alır&rdquo;. Bu mənə maraqlı gəldi. Axı mən də hər g&uuml;n telefonumu işlədirəm, dostlarımla əlaqədəyəm, qohumlarla qrupumuz var. Bəlkə mən də belə bir şey edə bilərəm? Ərim dedi: &ldquo;Elşaddan soruşum&rdquo;. Soruşdu. Elşadın arvadı mənə zəng vurdu. Rəna idi adı. &Ccedil;ox mehriban qadın idi. Mənə hər şeyi başdan-başa izah etdi. Ded ki, bu işə mostbet affiliate deyirlər. Yəni sən şərik olursan, &ouml;z referral linkini paylaşırsan, insanlar qeydiyyatdan ke&ccedil;ib oynayanda sənə faiz qayıdır. Rəna dedi: &ldquo;Əsas şərt odur ki, sən &ouml;z&uuml;n oynamalı deyilsən, sadəcə linki yaymalısan. Amma mən &ouml;z&uuml;m də bəzən oynayıram, az-az, əylənmək &uuml;&ccedil;&uuml;n&rdquo;. Həmin g&uuml;n mən qeydiyyatdan ke&ccedil;dim və &ouml;z referal linkimi aldım. Rəna mənə dedi ki, proqramı telefona y&uuml;klə. Mən də elə etdim &ndash; mostbet affiliate linki vasitəsilə proqramı quraşdırdım. D&uuml;z&uuml;n&uuml; desəm, texniki cəhətdən he&ccedil; bir &ccedil;ətinlik olmadı. Hər şey aydın və sadə idi.</span>

<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">Başlanğıcda yalnız ailə &uuml;zvlərinə g&ouml;ndərdim. Qardaşım, bacım, ərimin qohumları. Bir ne&ccedil;ə nəfər qeydiyyatdan ke&ccedil;di, amma oynamadı. Mənim qazancım sıfır idi. Rəna mənə dedi: &ldquo;Səbr et, bu iş vaxt aparır&rdquo;. Mən də səbr etdim. Sosial şəbəkələrdə səhifə a&ccedil;dım. Maraqlı məzmun paylaşmağa başladım &ndash; oyunlarla bağlı deyil, sadəcə g&uuml;ndəlik həyat, ailə, uşaqlar. Sonra yavaş-yavaş linkimi də qoyurdum. İnsanlar əvvəlcə ş&uuml;bhə ilə yanaşırdı, amma sonra bir iki dostum cəsarət edib qeydiyyatdan ke&ccedil;di. Onlar oynadıqca mənə ki&ccedil;ik komissiyalar gəlməyə başladı. Birinci ay cəmi on iki manat qazandım. G&uuml;lməli idi, amma bu mənim &ouml;z qazancım idi &ndash; həyatımda ilk dəfə evdən &ccedil;ıxmadan, uşaqlarımı yanıma almadan pul qazanmışdım. Həmin on iki manata &ouml;z&uuml;mə bir buket &ccedil;i&ccedil;ək aldım. Həyat yoldaşım g&uuml;l&uuml;rd&uuml;: &ldquo;Sən iş qadınısan?&rdquo; Mən də g&uuml;l&uuml;rd&uuml;m: &ldquo;Bəli&rdquo;.</span>

<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">İkinci ayda artıq linkimi bir ne&ccedil;ə qrupda paylaşmışdım. Bəzi qadınlar mənə yazırdılar ki, bu iş necə işləyir, mən də onlara izah edirdim. Mənə inanırdılar, &ccedil;&uuml;nki mən real şəxs idim, &uuml;z&uuml;m var idi, uşaqlarımın şəkilləri var idi. İnsanlar saxta profillərə deyil, həqiqi adama inanır. Bu mənim ən b&ouml;y&uuml;k &uuml;st&uuml;nl&uuml;y&uuml;m oldu. İkinci ayda qazancım səksən manata &ccedil;atdı. Artıq bu, ciddi bir məbləğ idi. Mən uşaqlara oyuncaq ala bilirdim, bəzən də &ouml;z&uuml;mə. &Uuml;&ccedil;&uuml;nc&uuml; ayda isə birdən-birə bir şey oldu. Mənim linkim vasitəsilə beş nəfər eyni həftədə qeydiyyatdan ke&ccedil;di, onlardan ikisi aktiv oynamağa başladı. Birdən mənim komissiyam g&uuml;ndən-g&uuml;nə artdı. Ayın sonunda mən 470 manat qazanmışdım. 470 manat! Bu, ərimin maaşının yarısı qədər idi. Mən o qədər sevindim ki, he&ccedil; bilmirəm necə izah edim. Elə bildim ki, yuxu g&ouml;r&uuml;rəm. Amma yuxu deyildi. Hesabıma pul k&ouml;&ccedil;&uuml;r&uuml;lm&uuml;şd&uuml;.</span>

<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">Həmin g&uuml;ndən sonra mən bu işə daha ciddi yanaşmağa başladım. Artıq sadəcə link paylaşmırdım, insanlara məsləhət verirdim, onların suallarını cavablandırırdım, kimə hansı oyun daha yaxşıdır, bonusları necə aktivləşdirmək olar &ndash; hamısını &ouml;yrənmişdim. Mən &ouml;z&uuml;m də oynamağa başladım, amma &ccedil;ox deyil, ki&ccedil;ik məbləğlərlə. &Ccedil;&uuml;nki oyunu başa d&uuml;şmədən başqalarına məsləhət vermək olmazdı. Mən mostbet affiliate sistemi ilə tanış olanda anladım ki, bu, sadəcə link paylaşmaq deyil, bu, bir n&ouml;v dostlarına yaxşı bir şey t&ouml;vsiyə etməkdir. Mən həqiqətən də oranın rahat olduğuna inanırdım. Tətbiq o qədər sadə idi ki, mənim kimi texnikadan uzaq bir qadın belə asanlıqla işlədə bilirdi. Və ən g&ouml;zəli odur ki, mən artıq &ouml;z&uuml;m &uuml;&ccedil;&uuml;n bir gəlir mənbəyi yaratmışdım.</span>

<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">Altı ay sonra mən ayda orta hesabla 600-700 manat qazanırdım. Ərim işdən &ccedil;ıxdı, dedi ki, mən evdə qalım, sən əsas gəliri gətirirsən. G&uuml;l&uuml;şd&uuml;k. Amma işi o deyil &ndash; mən &ouml;z&uuml;m&uuml; tapmışdım. Artıq mən sadəcə &ldquo;ana&rdquo; deyildim, mən həm də bir iş qadını idim. Uşaqlarım mənə fərqli g&ouml;zlə baxırdı. B&ouml;y&uuml;k oğlum bir dəfə dedi: &ldquo;Ana, mən b&ouml;y&uuml;yəndə sənin kimi olacam, evdə oturub pul qazanacam&rdquo;. Uşaqlara &ouml;rnək olmaq hissi... Onu he&ccedil; bir pulla &ouml;l&ccedil;ə bilməzsən.</span>

<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">Bir g&uuml;n balaca qızım yuxudan oyandı, mən telefonda idim. Məndən soruşdu: &ldquo;Ana, işləyirsən?&rdquo; Mən dedim: &ldquo;Bəli, balam, işləyirəm&rdquo;. O, başını tərpətdi, &ldquo;yaxşı&rdquo; dedi və getdi oyuncaqları ilə oynamağa. O sadə s&ouml;zlər mənim &uuml;&ccedil;&uuml;n bir d&uuml;nya idi. Həyat yoldaşım artıq ev işlərində daha &ccedil;ox k&ouml;mək edir, &ccedil;&uuml;nki bilir ki, mənim işim də var. Axşamlar uşaqları yatızdıran kimi mən bir saatlığına otağıma &ccedil;əkilirəm. Bu, mənim iş vaxtımdır. Bəzən oynayıram, bəzən linkləri yoxlayıram, bəzən yeni insanlarla yazışıram. Mən artıq &ouml;z qrafikimi &ouml;z&uuml;m qurmuşam.</span>

<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px;"><span class="">İndi mənə tez-tez soruşurlar: &ldquo;Bu iş &ccedil;ətindir?&rdquo; Deyirəm: &ldquo;Yox, sadəcə vaxt tələb edir&rdquo;. Mən bu işə başlayanda he&ccedil; g&ouml;zləmirdim ki, bu qədər uğurlu olacaq. Mən sadəcə cansıxıcılıqdan, evdə oturmaqdan yorulmuşdum. İndi isə mənim &ouml;z gəlirim, &ouml;z balaca işim, &ouml;z balaca m&uuml;ştərilərim var. Bəzi qadın dostlarım mənə yazır: &ldquo;Rəna, mənə də &ouml;yrət, mən də evdə otururam, he&ccedil; nə edə bilmirəm&rdquo;. Mən onlara &ouml;yrədirəm. &Ccedil;&uuml;nki bilirəm ki, hər bir qadının &ouml;z potensialı var, sadəcə onu kəşf etmək lazımdır.</span>

<p class="ds-markdown-paragraph" style="margin: 16px 0px 0px !important 0px;"><span class="">Mən indi hər axşam yatandan əvvəl təşəkk&uuml;r edirəm &ndash; bu işə, bu f&uuml;rsətə, o g&uuml;n mənə zəng vuran Rənaya. O olmasaydı, mən hələ də evdə oturub kədərlənəcəkdim. İndi isə mən hər g&uuml;n oyanıram və bilirəm ki, mənim bir məqsədim var. Mən &ouml;z&uuml;m &uuml;&ccedil;&uuml;n işləyirəm, ailəm &uuml;&ccedil;&uuml;n işləyirəm. Və bu hiss &ndash; onu he&ccedil; vaxt dəyişmərəm. Bəzən gecələr o proqramı a&ccedil;ıb bir ne&ccedil;ə spin vururam. Sadəcə həmin axşamların xatirəsinə, həmin ilk təşəbb&uuml;skarlıq g&uuml;nlərimin xatirəsinə. Və hər dəfə o d&uuml;yməyə basanda &ouml;z-&ouml;z&uuml;mə deyirəm: &ldquo;Sən bacardın&rdquo;.</span>

</div>
</div>
<div class="ds-flex _0a3d93b" style="display: flex; flex-wrap: wrap-reverse; align-items: center; width: calc(100% + 6px); padding-top: 12px; padding-bottom: 10px; position: relative; left: -6px; gap: 10px;"> </div>
</div>
</div>
</div>

2.26.3.102

ver444

ver444

ผู้เยี่ยมชม

ver444.ivar@fontfee.com

ตอบกระทู้