kingartut
kingartut@proton.me
Нужны ли уведомления? (10 อ่าน)
31 ก.ค. 2569 00:02
Останнім часом кілька разів пропускав початок матчів, бо згадував про них уже під час другого тайму. Думаю ввімкнути повідомлення на телефоні, але не хочу, щоб вони приходили протягом усього дня. Ви користуєтеся такими нагадуваннями та чи можна залишити сповіщення лише для вибраних подій?
134.249.68.71
kingartut
ผู้เยี่ยมชม
kingartut@proton.me
asanchez77
alexsan4ez1@proton.me
31 ก.ค. 2569 00:04 #1
Я залишив повідомлення тільки для команд, за якими регулярно стежу, і так набагато зручніше. Раніше були активовані майже всі категорії, тому телефон постійно відволікав навіть під час роботи. Коли шукав, де Париматч Украина скачать, побачив, що параметри сповіщень можна змінювати під себе. Після встановлення одразу вимкнув новини, які мені не потрібні, а нагадування про початок вибраних матчів залишив. Ще раджу перевірити системні налаштування Android або iPhone, бо іноді енергоощадний режим затримує повідомлення.
134.249.68.71
asanchez77
ผู้เยี่ยมชม
alexsan4ez1@proton.me
Payen
titovecanna001ks@ukr.net
31 ก.ค. 2569 00:05 #2
На моєму телефоні майже для всіх програм увімкнений тихий режим, а звук залишений лише для дзвінків і справді важливих сервісів. Так екран не засмічується десятками повідомлень, батарея витрачається трохи повільніше, а потрібну інформацію легше помітити.
134.249.68.71
Payen
ผู้เยี่ยมชม
titovecanna001ks@ukr.net